Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014



Ο φοιτητικός σύλλογος Μαθηματικού διοργανώνει:
ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Με θέμα:
«Τί είναι ο οργανισμός που προσπαθούν να περάσουν αυτές τις μέρες από την Σύγκλητο του ΕΚΠΑ; Πώς θα αλλάξει το πανεπιστήμιό μας; Οι αλλαγές θα είναι προς το χειρότερο; Πώς μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε;»
ΩΡΑ: 15:00           ΤΕΤΑΡΤΗ 18/6                                                                                                                                                ΑΜΦ21

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΣΤΟ ΕΚΠΑ
Τις τελευταίες εβδομάδες γίνεται όλο και πιο συχνά λόγος για τους οργανισμούς και τους εσωτερικούς κανονισμούς. Και δικαιολογημένα αφού την Πέμπτη 15/5 η Σύγκλητος του ΕΚΠΑ ξεκίνησε να συζητάει και ψήφισε το προσχέδιο του οργανισμού με εντελώς απαράδεκτο και πραξικοπηματικό τρόπο ενώ βρίσκονταν εκεί σε παράσταση διαμαρτυρίας φοιτητές και εργαζόμενοι από όλο το Ίδρυμα, δηλώνοντας την αντίθεσή τους για τον οργανισμό. Στη σχολή μας από τότε πιο έντονα αλλά και από πιο πριν είχε αρχίσει μια συζήτηση γύρω από το τί είναι ο οργανισμός, τί θα φέρει, για πιο λόγο προσπαθούν να τον περάσουν, χωρίς όμως να έχει ενημερωθεί εντελώς και σε βάθος το σύνολο των φοιτητών. Με την εκδήλωση αυτή επιχειρείται από την μια να ενημερωθούν όλοι οι φοιτητές της σχολής από την άλλη να γίνει το πρώτο βήμα προκειμένου να μπορέσει ο φοιτητικός σύλλογος να ενεργοποιηθεί, να συνεδριάσει και να σχεδιάσει τις κινήσεις του προκειμένου ο οργανισμός και αυτά που φέρνει μαζί του να ανατραπούν. 
Καλούμε όλους τους φοιτητές να έρθουν, να παρακολουθήσουν την εκδήλωση αλλά και λάβουν μέρος στην συζήτηση που θα ακολουθήσει με ερωτήσεις και τοποθετήσεις.
Α.Ε.Π.             Ε.Α.Α.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου