Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας για τις εστίες.

Το μαύρο μέτωπο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ διαλύει τη δημόσια και δωρεάν παιδεία.
Ο προϋπολογισμός για την παιδεία είναι πιο συρρικνωμένος από ποτέ τη στιγμή που αυξάνει τα κονδύλια για τις τράπεζες, τους τοκογλύφους, το ΝΑΤΟ και την αστυνομία και μειώνει τη φορολογία για τις μεγάλες επιχειρήσεις!
Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα καταρτίζουν προϋπολογισμούς που δεν καλύπτουν ούτε τις βασικές ανάγκες των σχολών. Καθηγητές και εργαζόμενοι μένουν απλήρωτοι και απολύονται μέσω των εφεδρειών, μπαίνει νοίκι σε μια σειρά από εστίες, φοιτητές πληρώνουν ήδη μέρος των συγγραμμάτων τους ενώ στις λέσχες σχεδιάζουν να βάλουν αντίτιμο για τη σίτιση..
Την ίδια στιγμή η Διαμαντοπούλου και οι εντολοδόχοι της πιέζουν για να εκλεγούν τα συμβούλια διοίκησης των μάνατζερ και των τεχνοκρατών που θα επιβάλουν την επιχειρηματική λειτουργία και τα δίδακτρα που θα ‘λύσουν’ το πρόβλημα της υποχρηματοδότησης! Δε θα αφήσουμε να εφαρμοστεί αυτόν τον κατάπτυστο νόμο ούτε να πληρώσουμε για τις σπουδές μας! Συνεχίζουμε τον αγώνα για την τελική ανατροπή του! Μαζί με τους εστιακούς φοιτητές και τους εργαζόμενους στα πανεπιστήμια καλούμε σε κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας. 

ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/12 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ(ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΡΑΙΝΟΥ ΝΕΡΑΤΖΙΟΤΙΣΣΑ) ΣΤΙΣ 11:0πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου